Privatlivspolitik

 

Cookies

Læs om vores Cookie politik her

Datapolitik 

1. Introduktion Denne persondatapolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du besøger hjemmesiden www.nisgmadsen.com (herefter ”Hjemmesiden”) og handler med os. Denne persondatapolitik indeholder således information om de kategorier af personoplysninger, som vi behandler, hvordan vi behandler personoplysninger, hvornår personoplysninger slettes og hvem vi deler dem med. Du kan også finde nærmere information om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik eller ønsker at påberåbe dig dine rettigheder, kan du kontakte os, som dataansvarlig, via Athenas ApS CVR-nr. 28971990 Flakhaven 1, 1. 5000 Odense C Telefon: + 45 8987 8874 E-mail: [email protected]

 

2. Nyhedsbreve fra hjemmesiden Med nyhedsbrevet fra hjemmesiden modtager du konkrete tilbud på foredrag, kurser eller workshops, samt invitationer til gratis kundearrangementer. Vi beder dig om at vælge, hvordan vi bør målrette indholdet i vores mails, så de tilbud du modtager fra os, er relevant for lige netop dig. Ved at oplyse dit tlf.nr giver du os mulighed for at ringe til dig, såfremt at det bliver nødvendigt. Derudover bedes du oplyse, hvilken region du bor i, så vi kan invitere dig med til de kundearrangementer, som vi afholder i dit lokalområde. Du kan altid framelde dig vores nyhedsmail, ved at klikke på afmeld/unsubscribe i bunden af de mails som vi sender til dig. Vær opmærksom på, at når du afmelder nyhedsbrevet er det permanent. Du vil ikke længere modtage uopfordrede tilbud og invitationer fra hjemmesiden.

 

3. Persondatapolitik Et af vores overordnede mål er at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for vores kunder, foredragsholdere og medarbejdere – dette gør sig også gældende, når det kommer til beskyttelsen af personoplysninger. Nis Grønager Madsen (herefter “foredragsholderen”  er formidler af foredrag, kursus eller workshop. Athenas ApS (benævnes herefter Athenas) er dataansvarlig. Athenas’ kontaktoplysninger er: Athenas ApS, Flakhaven 1. 1. 5000 Odense C, Att.: Nichlas Jægergaard. Når du, ved bestilling af et foredrag, kursus eller workshop hos foredragsholderen, eller på anden måde afgiver dine personoplysninger til hjemmesiden, giver du samtidig dit samtykke til at dine personoplysninger kan behandles af Athenas.

 

4. Hvordan indsamler Athenas personoplysninger? Hjemmesiden indsamler personoplysninger på følgende vis: • Når du vælger at købe et foredrag, kursus eller workshop hos foredragsholderen • Hvis du tilmelder dig et af vores kundearrangementer • Hvis vi har ringet til dig, eller mødt dig på en messe, kundearrangement eller på et kundebesøg og fået din accept til, at vi må kontakte dig på mail • Ved udfyldelse af forespørgsel på hjemmesiden • Gennem Cookies indsamler vi derudover data omkring din adfærd på vores hjemmeside • Indsamling af personoplysninger samt behandlingen af disse vil til enhver tid ske i henhold til loven.

 

5. Hvilke informationer indsamler hjemmesiden? Hjemmesiden indsamler blandt andet følgende personoplysninger: • Navn • telefonnummer •  e-mailadresse • landsdel • Tilmeldinger til kundearrangementer • Købshistorik • Feedback via vores kundeundersøgelser • Browser Informationer.

 

6. Hvad er formålet med indsamlingen? Hjemmesidens formål med indsamling af personoplysninger kan være ét eller flere af følgende: • Behandling af din reservation eller booking af foredrag, kursus eller workshop hos foredragsholderen • Kontakt til dig med invitationer til kundearrangementer og konkrete tilbud på foredrag, samt inspiration og nyheder • Forbedring og udvikling af foredragsholderens serviceydelser • Tilpasning af hjemmesidens kommunikation og markedsføring til dig • Analyse af din brugeradfærd og re-marketing • Administration af din relation til foredragsholderen • Opfyldelse af lovkrav.

 

7. Dine rettigheder Når vi behandler personoplysninger om dig, er du berettiget til at påberåbe dig en række rettigheder. Du har således: – Ret til adgang: Du kan bede os om at bekræfte, om vi behandler dine personoplysninger, ligesom du kan bede os fremsende kopi af disse oplysninger. – Ret til berigtigelse: Hvis de personoplysninger, vi behandler om dig, er upræcise, urigtige eller på anden måde mangelfulde, har du ret til at anmode om at få dem berigtiget. – Ret til sletning: Du kan, under visse særlige omstændigheder, bede os slette eller fjerne dine personoplysninger. Hvis du er berettiget til at kræve sletning, vil vi informere dig om konsekvenserne af at gennemføre sletning. – Ret til begrænsning af behandling: Du kan, under visse særlige omstændigheder, bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du er berettiget til at kræve begrænset behandling, vil vi informere dig om konsekvenserne af denne 3 begrænsning.– Ret til dataportabilitet: Du er, under visse omstændigheder, berettiget til at modtage de personoplysninger, som du har givet os i et struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format, med henblik på at kunne genbruge disse andre steder, ligesom du er berettiget til at anmode os om at overføre oplysningerne til en tredjepart efter dit valg.– Ret til at trække dit samtykke tilbage: Hvis vores behandling af dine personoplysninger hviler på et samtykke, er du til enhver tid berettiget til at trække dette samtykke tilbage.– Ret til indsigelse: Du kan bede os om at stoppe behandlingen af dine personoplysninger, hvilket vi vil gøre, i det omfang du er berettiget til det. Vi vil informere dig om konsekvenserne af den pågældende indsigelse, inden vi stopper behandlingen af dine personlige oplysninger.– Ret til at klage: Hvis du har indvendinger mod måden, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, kan du klage til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk. Hvis du ønsker at påberåbe dig dine rettigheder, kan du rette henvendelse til os via [email protected] Den dataansvarlige vil indenfor en måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din postadresse. Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, undersøger den dataansvarlige, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt. Den dataansvarlige kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller i situationer hvor den ønskede handling må anses for værende yderst kompliceret (for eksempel anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).

 

8. Hvordan beskytter vi dine personoplysninger? Vi er forpligtede til at sikre, at de personoplysninger om dig, som vi behandler, til enhver tid er og forbliver sikre og fortrolige. Vi har derfor implementeret passende sikkerhedsforanstaltninger og politikker, ligesom vi har gennemført tekniske og organisatoriske tiltag for bedst muligt at beskytte dine personoplysninger. De af vores medarbejdere, som har adgang til personoplysninger, er underlagt fortrolighedsforpligtelser.

 

9. Links til andre hjemmesider Hjemmesiden kan indeholde links til andre hjemmesider. Når du videresendes til en anden hjemmeside, anbefaler vi, at du læser deres persondatapolitik, og i øvrigt gør dig bekendt med hvorledes deres hjemmeside gør brug af cookies. Vi påtager os intet ansvar i relation til andre hjemmesiders behandling af dine personlige oplysninger. For mere information om overførsel af personoplysninger til tredjeparter, som ikke er etableret i EU/EØS, eller om de aftaler, som ligger til grund herfor, kontakt os da på [email protected]

 

10. Udgiver Websitet ejes og publiceres af: Athenas Aps Flakhaven 1. 5000 Odense C. Telefon: 35 112131 Email: [email protected] Opdateret august 2022

 

Føl dig sikker Vores primære mål ved at have en god og transparent privatlivspolitik, er for at vores brugere føler sig sikre, når de bruger vores service. Vores relation til vores kunder og samarbejdsparter er det vigtigste for os. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores privatlivspolitik og vores beskyttelse af din data. Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected]